Followers

Friday, April 9, 2010

Aku janji aku berhenti berharap


Aku tak percaya lagi
Dengan apa yang kau beri
Aku terdampar disini
Tersudut menunggu mati
Aku tak percaya lagi
Akan guna matahari
Yang dulu mampu terangi
Sudut gelap hati ini

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat
Tak ada cinta kudapat
Kenapa ada derita
Bila bahagia tercipta
Kenapa ada sang hitam
Bila putih menyenangkan

Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku terima kekalahanku
Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku salutkan kemenanganmu
 
Kau ajarkan aku bahagia
Kau ajarkan aku derita
Kau tunjukan aku bahagia
Kau tunjukan aku derita
Kau berikan aku bahagia
Kau berikan aku derita

Aku pulang…
Tanpa dendam
Ku terima kekalahanku
Rebahkan tangguhmu
Lepaskan perlahan
Kau akan mengerti
Semua…

5 comments:

cEro said...

aku tahu kau boleh..

shukjessa said...

serius shit aku tak tahan... hari ke hari aku melayari hari dengan hati yang makin pecah dan pecah.

so enough is enough, im sorry im not that better person...

so this is it, aku berhenti berharap...

cEro said...

di sudut yg positif, ko harus bersyukur sbb sume ni mendewasakan ko..
kita kira bertuah sbb terima dugaan camni, sbb tak sume org atas muka bumi ni terima dugaan sedemikian..

Cik N said...

Ermm...urmmm....
Ape nk ckp ek t salah ckp lg plk...
Tapi nak cakap...hukhuk

shukjessa said...

ye mmg mendewasakan aku dan menjadikan aku lebih kejam...

aku cakap kejam ke?

p.s: orang jarang tgk dark side aku camne, hanya orang yang pernah lalui je yg tahu muka skema nerd macam aku ni boleh jadi sekejam-kejam manusia