Followers

Monday, January 18, 2010

Jangan baca kalau tak sudi

Salam,


Post kali ni aku blur sikit nak tulis. So mana-mana yang aku terlebih feeling tu la akan jadi bahan cerita untuk hari ini. Oh ya, lupakan saja tajuk di atas tu, saja je provokasi kehkehkeh.


Ada juga aku tanya member-member di facebook, tapi takde topik bes la. Nak review game macam saranan sorang member, bukan aku tak nak tapi aku pun takde game baru. Borderland pun yang paling baru aku main. Aku just nak tunggu Dante's inferno release this February on PSP. Tengok gameplay macam God of War. Nak tunggu beli PS3 or Xbox 360, lambat lagi, kerja pun belum.


Okeh aku teringat satu topik. Kalau ex korang jemput ke majlis kahwin adakah korang akan pergi?


Pada aku bergantung kepada keadaan hati. Kalau dah mempunyai kekasih lain, aku rasa oklah. Tapi kalau korang still single dan takde pengganti lagi, kemungkinan untuk tak pergi tu lebih tinggi. Yelah, lebih teruk kalau korang masih sayangkan ex korang, mana mungkin korang akan dapat tengok ex korang dengan orang lain kahwin.


Tapi kalau anda hati kering, so maybe tak terasa. Or kalau anda hipokrit, mungkin korang akan fake kan muka dan pergi je la sebab nak jaga hati ex korang tu. So tepuk dada, tanya hati. Masih terluka dan berbekas? Atau sudah sembuh? Atau korang tak pernah kisah.


Aku? Entahla, tengok masa dan keadaan. Tapi untuk perhubungan yang profesional mungkin aku akan pergi kalaupun hati masih berbekas.


Tu je la post malam ni, tiba-tiba jadi blur pulak nak cerita hape. Hohoho, jumpa lagi next post.

4 comments:

cEro said...

pd aku,
kalo dkat aku gi laa..
kalo jauh nk berpenat lelah smata2 utk ex, hm, forget it..
psal hati n prasaan mase tgk ex bersanding,
hm...
mmg sakit...
tp pd aku, itu pengalaman dowh..
tak sume org boleh dpat...
ape laa slahnye kalo sakit sket demi pengalaman yg berguna smpai ke mati tuh...
bygkan bile dh tua, kita cite pngalaman tuh kt cucu-cucu yg tgh alami mende yg same..
tak ke nmpakkan kita mcam datuk yg cool tahap gaban??
hahaha...

shukjessa said...

cane eh nak cite, disebalik lensa feel die len. tatau la kalo org len cane, tp aku dgn kamera ambil gambar org kawen, aduhai syahdu sket. so aritu tbyg kalo ex kawen dan kita masih menyimpan hati padanya or ape2 je la...nak ambil gambar pun terketar2.

tp kalo dpt jadi profesional mmg tahap cool la, which is susah nak buat hehe

elodea said...

i'll sure go to ur wedding too if u invite me ;) haha.

shukjessa said...

wedding who? me? hohoh lambat lagi la kot