Followers

Friday, December 3, 2010

Uncle seekers kena saman? Tamatlah riwayat blog ko


Sedutan dari Utusan Online

Bekas Permaisuri Agong saman Syed Abdullah, Syed Hussein

03/12/2010 7:47pm

KUALA LUMPUR 3 Dis. – Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.
Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.
Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.

Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif. – Utusan


8 comments:

nurul baharuddin said...

Haha aku suka dowh mamat ni kena sman sgt poyo

hans said...

ambik kau seekers..
hahaha
tu lah
jahat sangat
padan muka dia

aku pun nak buat entry pasal nih lah


P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

P/S : Download Filem : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 & Devil

Shukjessa said...

bila orang kurang ilmu dan takde keje, ni la padahnya. org sibuk cari ilmu berguna, dia sibuk cari ilmu hantu.

orang berblog tulis bende bermanfaat, dia sibuk canang satu malaysia skandal dia la ape la, last2 kena saman heh

cik EPAL said...

akhirnya kena saman jugak

hans said...

tahu xper weih
nampak sangat dia nak ugut
tak tahan tu dalam entry2 dia
konon2 dia lelaki melayu terakhir yang teramat baik
memang poyo gila
menyampah
sumpah ku menyampah dengan dia
so,memang padan la muka dia
sendiri cari nahas

P/S : Uncle Seekers Disaman. Good Job!

SyafiQ Bleszynski said...

habis sudah pakcik paranormal sorang nih.. saje cari pasal, saja menggaibkan diri sendiri.. kan sudey kena!..

cEro said...

uncle seekers sux!!

Cik N said...

syuk ape blog die?