Followers

Thursday, December 30, 2010

Tee shirt Harimau Malaya Limited Edition

Salam,


Just nak tolong promotekan baju tee dari RIB clothing, sebab aku antara pembeli setia tee-shirt diorang. Kali ni sempena perlawanan akhir Piala Suzuki, RIB akan printing baju tee Harimau Malaya limited edition. Harga hanya RM35 + RM10 pos laju.

Buat yang berminat bolehlah add diorang dekat Facebook ASAP, dan mesej diorang care nak bayar. Rugi weh tak beli, bukan selalu dapat tee special camnih. Design sangat menarik, kalo tengok dari jauh penyokong indon mesti takut wahahah.

Cepat, siapa lambat rugi hehe.

p.s: baju diorang selesa dan sangat berbaloi beli, ibarat beli baju dari butik (Extreme, Echo Park)

8 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

amacam best jek baju..huhu
teringin plak nak grab satu..

cite pasal butik Extreme, dulu penah keje kat situ ..huhuh

Shukjessa said...

nak grab? bley add diorg dekat FB, hehe gerenti puas hati =)

Anonymous said...

Eh ! Bro.. nak tanya.. stock tu ada lagi ke ???

Tak pernah perasan la pulak ada yang design T Malayan Tiger cam gini..

Terserempak ni pun secara tak sengaja sebab merayau-rayau dalam ruangan maya ni..

Skang dah nak masuk Ogos 2011.. wujud lagi ke tidak T shirt tu ???

Kalo ada lagi tolong la update.. nak sambar selai..

Tq..

Shukjessa said...

design lama maybe dah tak release kot... tapi skang diorang tengah print design baru, satu round neck, satu lagi working tee (ala-ala kemeja garaj omputih).

nak tau lebih lanjut bley add label diorang nih http://www.facebook.com/reigninblack
and bley deal dengan diorang secara direct. cepat sementara stock masih hangat kena print hehehe.

Anonymous said...

Kay bro.. thanx for the update..

Dah deal dah.. kalau tak terserempak dengan blog ney, takkan perasannya dengan kewujudan insan seni cam dia orang tu bro..

Tq..

mrul said...

salam bro....t shirt gerek ni de lagi tak? style la...

mrul said...

salam bro...tshirt gerek ni ade lagi tak? memang gerek tul lah...

Shukjessa said...

brada mrul, bley add RIB dekat facebook, then deal dgn diorang. takot dah habes, tp design baru2 ade lagi.