Followers

Wednesday, March 17, 2010

Boyband? Kamen ON

Salam,

Pernah kah korang melihat lambang seperti ini?


Atau pernahkah korang mendengar nama band ini?



Or pernahkah korang melihat poster atau video makhluk-makhluk bertopeng ini beraksi?


Jika korang pernah, mungkin korang terpikir, kenapalah nak pakai topeng?
Mesti ada yang cakap, sebab muka buruk tak laku sebab tu pakai topeng, at least tak malu.

Or simply said ada yang kate mereka ni sakit jiwa? Hahaha orang sakit jiwa tak pula pakai topeng, selalu yang pakai topeng ni perompak, orang sambut hari jadi, yang paling femes Kamen rider, ni semua generasi pakai topeng hahah.


Tapi buat yang tak pernah tahu kumpulan ni bukanlah hodoh-hodoh ahlinya. Sebagai bukti, ni aku kepilkan gambar vokalisnya yang tidak bertopeng. Diketahui tuan punya badan topeng ini melalui tattoo yang ada di badannya.

Ooop jangan jatuh hati kerana dia hensem, mungkin ada yang kata muka hensem kenapa nak pakai topeng. Ni semua attitude untuk sebuah kumpulan heavy metal laku di pasaran. Mereka tidak mahu imej tipikal boyband yang imej clean dan dijaga rapi. So terhasil lah imej ganas, pelik dan menakutkan ini.

Nampak je mamat ni hensem, tapi suara ganas giler. Tinggi dia adalah 2cm lebih dari aku hahaha, sekian info hiburan.

4 comments:

Cik N said...

Gilerrr seram topeng. Tp betul r mmg nsem pun..hehe
Yeke tgi 2cm je dr ko? Cam x bape nak caye jer.. :p

shukjessa said...

hahaha korang panggil seram, aku panggil cool, freaky dan cool haha (aku ulang balik eh?)

yang vokalisnye la tinggi die 170cm je (yg dlm gambo tu). Gitaris die 6 kaki 7inch haha.

tp sgt kontra kan? topeng huduh, buka topeng mcm boyband hahaha

Cik N said...

tau xpe...x pakai topeng nampak jambuuu jerk..hahaha

btw syuk if possible wt comment new window ek. cpt sikit loading. kasihanilah beta yang menggunakan bband ini...lambat seyh loading huhuuu

shukjessa said...

ooo eh? kenapakah begitu? aku pun pakai berukband tp ok je. heheh ok2 nanti aku tanye mekanik, mintak tlg ubahkan wahahah~~

gune la celcom berukband yg huduh dan kedekut, aku dah jarang download pun still kate aku gune lebih 5GB sebulan, takat surf facebook takkan sampai 5GB hahaha