Followers

Monday, November 1, 2010

1st GA dr NUSHA

SINI SINI

Since aku di tag oleh Nurkaloi, so aku pun join gak la merancakkan dunia blogging. Tapi tengah blur nak tag sapa.


Sebab yang rajin komen and lawat blog aku pun berapa kerat je. So aku tag la cEro dengan si Aliesya Amani ni. Betol ke tak tatau la tapi aku ikut je la syarat-syaratnya. Sekian terima kasih.

Syarat-syaratnya (dipetik dari blog NusHA)



1) kena follow sy  "wajib"
2) mesti postkan entry dgn tajuk "1st GA dr NUSHA" , letak GA monyet tu dan linkkan kpd sy okay!!
3) jgn lpe letak kat side bar n link jga
4) dh join,jgn lpe gtau sy,kat komen pon jd ok!!supaya snng sy nak jenguk t
5)kena tag org len at least 2 org ok..lbh lg ok!!

snngkan??
terbuka kpd sesape
tarik tutup 8/11/2010

hadiahnya??
1) Tpup rm30 dan special gift dr Nusha
2) Tpup rm10 dan special gift dr Nusha

5x special gift kpd yg bertuah!!


2 comments:

nurkaloi said...

maaf maaf
hehehehehehehehehehehehehe
kesian dye blur yer
takpe takpe
aktifkan dirimu ngan renang-renang...heee

nusha said...

thnx ea sudi join..~~