Followers

Wednesday, August 4, 2010

Makan petang orang bujang

Tengah bosan-bosan aku buat cekodok ayam sekali lagi, tiada apa yang baru cuma kali ini aku cincang sendiri daging ayam tu. Ingat nak bubuh cheese tapi ntahlah, nanti lah aku try lagi. Nak try guna tepung yang berbeza dan letak sedikit sayur di dalam.

Cekodok ayam, boleh buat menu berbuka
Aku rasa aku dah postkan resepinya kan dulu? Ke tak? Hahaha, takpelah korang try la buat. Resepi sama macam cekodok ikan bilis, just ganti ayam je.

4 comments:

Aliesya♥Amani said...

mcm sedap jeh....nk try la nnnt balik umah!!!

senandung semalam said...

sedap nye...
bce blog ko je mst lapar..
hahhahaa

Shukjessa said...

hehe sile2, nak sedap bubuh serbuk lada hitam + serbuk pati ayam

Shukjessa said...

hehe dah name pun blog trebel en libing (travel and living kalo di astro, pergi melancong tak pun makannnnnnnn) hehe