Followers

Tuesday, August 24, 2010

Berbuka santai; jemputan

Hari Sabtu ni bersamaan dengan 28hb Ogos 2010, aku nak pergi berjalan-jalan sambil berbuka ala santai je la dekat area-area KL or Selangor yang mana-mana senang nak naik public transport la.
Contoh macam KLCC ke, MidValley ke, TimeSquare ke, or mana-mana la.

sumber; Google

So aku mengajak la sesiapa yang nak join, boleh la join, boleh SMS aku dekat 0133528391.

Motif aku sebenarnya nak ambil gambar lepas berbuka, mostly akan ke KLCC or mana-mana tempat yang menarik pada waktu malam. Kira jalan-jalan, berbuka dan bergambar le nih. Tu je la sekian.

2 comments:

Aliesya♥Amani said...

nk join????
owh...tp gua nie gadis pemalu....hehe

Shukjessa said...

sile2, benda ni open je